tisdag 19 maj 2020

Födelsedagstävling! / Birthday giveaway!

(English below)

Jag råkar fylla 32 år idag och för att fira det tänkte jag dela med mig i form av en liten instagramtävling. Den 1 juni släpps pocketversionen av Markus av Trolyrien skriven av Joseph A. Davis, så jag fick en förfrågan om jag ville ta emot ett exemplar, vilket jag så klart sa ja till. Jag frågade om det var ok tävla ut den, eftersom jag redan har de tre första böckerna (dock bara läst två än så länge), vilket det var. Så ett signerat exemplar av första boken i serien om Markus kan man vinna. De här böckerna är väldigt underhållande och extremt fantasifulla! Jag har älskat att läsa dem just för att de är så originella och intressanta. Det spelar heller ingen roll hur gammal man är, de passar alla.
Sen är det inte fy skam att jag fick en egen blurb på framsidan! Känns riktigt kul.
Om man vill delta i tävlingen kan man göra det här.


It's my 32nd birthday today and I'm celebrating that with a giveaway of the first book in the series about Markus av Trolyrien written by Joseph A. Davis. It's only for swedes though, since it's written in swedish. These are really good books though! Really imaginative and entertaining. I've really enjoyed reading them (read 2 of 3 books so far). Doesn't matter what age you are, they fit everyone!

4 kommentarer:

  1. Stort grattis till dig! :D Hoppas du får en fin dag. Och så himla roligt att du fått en blurb på boken, dubbelt grattis! ;D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack så mycket!
      Ja, blev glatt överraskad av det, haha. Känns lite häftigt på nåt sätt :D

      Radera
  2. Grattis! :D Jag har precis fått hem första boken så ser fram emot att läsa den :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Vad kul att du precis fått hem den. Jag gillar den här serien, för den är härligt knasig :D Hoppas att du gillar den!

      Radera

The Maleficent Seven

Serie/Series: Nej/No (dock lite osäkert/a bit unsure though). Författare/Author: Cameron Johnston. Genre: Fantasy. Språk/Language: Engels...