tisdag 22 oktober 2019

Bokhög/Bookpile

(English below)

Nu tänkte jag visa upp min bokshopping sen senast jag visade min inköp. Jag var ju iväg till Ullared med min kära moder och hon gick in i deras bokbutik medan jag sa "Neeej, jag borde inte köpa fler böcker!" men när jag väl var där inne var det ju kört... 🙈 Men det blev ju 6 böcker där så klart. Och nu i helgen hade vi ju en riktig shopping spree och då blev det ett par stycken. Jag vet inte ens hur många, men några stycken, haha. En del är helt nya, andra är fortsättningen på tidigare böcker.
Nu får jag faktiskt inte köpa fler böcker i år! Det är galet hur fullt det är i hyllorna. Vi får inte plats med våra serietidningar heller, så en dag snart får jag ju rensa lite och ställa böcker på hyllorna i sovrummet.

Hur ofta rensar ni ur era bokhyllor och har ni läst några av böckerna nedan?


Now I'm going to show you my latest book shopping. I was away with my dear mother to Ullared (a huge low price market) and she went into to their book shop while I mouned "Nooo, I shouldn't buy more books!" but when I got in there it was game over... 🙈 I bought 6 new books there of course. And this weekend we had our crazy shopping spree so I got some more books. I don't know how many but a couple, haha. Some are entierly new and some are the sequel to other books. But I am not allowed to buy any more books for the remainder of this year! My book cases are full. We don't have any room for our comic books so some day soon I'll have to clear out some books and but books on the shelves in the bedroom.

How often do you clear out your book shelves and have you read any of the books above?

5 kommentarer:

  1. Det var en snygg bokhög! Jag har inte läst någon av dem men är lite nyfiken på Redins böcker. Jag brukar rensa i bokhyllorna när det är fullt och jag behöver mer plats. Men så är det flera böcker som inte åker in i hyllan igen efter att jag har läst dem. Antingen för att de inte är så bra eller för att jag vet att jag inte kommer läsa om dem igen. :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Redins böcker har jag hört mycket gott om, så håller tummarna för att man ska gilla dem.

      Brukar du alltså läsa om böcker som du gillar? Jag brukade göra det förr, men mest pga att jag inte hade fler böcker att läsa :P Nu gör jag det aldrig. Men jag brukar också ge bort böcker som jag inte gillar så mycket. Är väldigt anti mot att slänga böcker i soporna. Känns fel!

      Radera
    2. Jag gjorde nog som du, att jag läste om böcker som jag tyckte om när jag var mindre. Nu för tiden händer det aldrig men jag har faktiskt gått och funderat sista tiden på om jag faktiskt inte skulle göra det. Det händer ibland att jag kan längta tillbaka till en viss bok.

      De enda böckerna jag iof har läst om är Harry Potter böckerna. Jag läste hela serien när de kom ut men nu har jag läst dem igen i och med att de illustrerade utgåvorna kommit ut.

      Håller med dig! Vill inte slänga böcker, det känns fel ända in i själen, haha! ;D

      Radera
  2. Jag har inte läst någon av dem men är nyfiken på A darker shade of magic och The song of Achilles :). Jag försöker rensa då och då, skickar en del böcker vidare till mamma, speciellt deckare som jag inte behöver ha kvar.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Just de två böcker jag också är mest nyfiken på! Jag hoppas de är lika bra som författarnas första böcker.

      Uppskattar din mamma att få gratis böcker? Eller är hon också en sån som har svårt att säga nej till just böcker som ges bort? Haha. Jag är sån.

      Radera

The Maleficent Seven

Serie/Series: Nej/No (dock lite osäkert/a bit unsure though). Författare/Author: Cameron Johnston. Genre: Fantasy. Språk/Language: Engels...