söndag 11 augusti 2019

Alla lästa böcker i juli/All the books I read in July

(English below)

Då var det dags för ännu en summering. I juli läste jag lite segare än vanligt, men å andra sidan hade jag en del att göra på jobbet, så när man väl kom hem var man för trött för att orka läsa. I slutet av månaden började det lätta, men lite för mycket. Nu har jag knappt nånting att göra på arbetstid, så sitter mest av tiden, haha. Har svarat på brev, läst böcker, spelat spel och löst korsord. Det är vad jag gör på arbetstid just nu. Men det är bara en vecka kvar, sen har jag 3 veckors semester och det ska bli så jäkla skönt.

Har du haft semester? Hur mycket hann du med att läsa i juli?


It's time again for yet another summary. In July I read a bit slower than I usually do, but on the other hand I had alot to do at work, so when I got home I was just too tired to read anything. In the end of the month the workload decreased alot. I barely have anything to do now at work, so I mostly just do my hours, haha. I've answered letters, read books, played games and done crosswords. That's what I do at work right now. But it's only one week left, then I'm off on vacation for 3 weeks and I can't wait!

Have you had any vacation? How much did you manage to read in July?

8 kommentarer:

 1. Du har hunnit med att läsa mer än mig i juli månad. Jag tog mig igenom tre böcker totalt. Dock är jag väldigt nöjd med det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Äsch, så ska man inte tänka! Det finns alltid nån som har läst mer. Huvudsaken är att man har läst nåt, om det är det man tycker om att göra. 3 böcker är rätt lagom. Jag känner folk som inte läser en enda bok på 1 år, haha. Eller möjligtvis en ½ bok/år. Alla har sin egen takt och sitt liv.

   Radera
 2. För att vara mitt i sommaren så gick det över förväntan för min del, 9 st blev lästa. Fast en av dem var ett seriealbum. Jag tycker det där är en stor hög i alla fall eftersom det varit lite stressigt. Hoppas veckorna går fort till din semester! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj, 9 st var rätt många! Det tror jag kanske att jag skulle komma upp i om jag var ledig en hel månad utan nånting att göra, haha. Tror du att du hade läst ännu fler om du inte hade känt dig stressad?

   Ja, nu är det sista veckan innan semestern. Ska bli så skönt att sova! :D

   Radera
  2. Jag skrev nog lite tokigt. Menade att jag tyckte att du hade läst många böcker även om du haft det stressigt. Ibland funkar det visst inte så bra att få ihop orden till hela meningar haha! ;D

   Så skönt! Då ska jag heja på dig och hoppas veckan går fort! :D

   Radera
  3. Jaha! Haha. Nu är jag med. Äsch, det är nog mitt normaltillstånd att läsa ungefär 5 böcker oavsett om det är stressigt eller ej. Men du är ju som jag då, jag fattar vad jag menar så då tror jag att alla andra också fattar ;)

   Ja, gör det. Just nu känns det som att det är minst 3 år kvar till semester och inte typ 2 dagar... :(

   Radera
  4. Ja sån är jag med, i ett nötskal! Skönt att man inte är ensam haha. ;)

   Nu är du i alla fall mitt i veckan så nu är det nerförsbacke! Du kanske kan läsa nån bra bok på jobbet så går tiden fortare?

   Radera
  5. Haha, nä du är verkligen inte ensam om det! Det är samma när jag ska förklara saker, börjar alltid mitt i, för jag tror att alla vet det jag vet men så är det ju inte... Så jag måste alltid tänka om och börja från början.

   Jag läste en del på jobbet faktiskt, för vi hade inte så jättemycket att göra. Men det här har nog varit den längsta veckan i mitt liv. Mått lite halvkasst också så allt har varit extra tungt. Men nu jäklar är det semester! :D

   Radera

Imperium

Serie/Series: Ja, del 1/Yes, part 1. Författare/Author: Robert Harris. Genre: Historisk roman/Historical fiction. Språk/Language: Svenska...