onsdag 31 juli 2019

Vem hade du bjudit in? /Who would you invite?
(English below)

Eftersom jag är seg med läsningen nu tänkte jag göra ett lite annorlunda inlägg. Jag har själv funderat på detta och jag tror jag vet hur jag skulle ha gjort.
Men frågan är alltså, vilken/vilka fiktiv(a) karaktär(er) hade du bjudit hem på middag om du kunde och varför? Motivera gärna svaret!
Alla har vi väl någon bok vars karaktärer man blir förtjust i eller mer intresserad av. Själv hade jag nog velat bjuda in gänget i Six of Crows, för de verkar vara en brokig skara intressanta och något udda personer. Jag tror att man hade kunnat få höra många intressanta historier av dem karaktärerna!


Since I'm a slow reader right now I thought I might do a bit of a different kind of post. I have thought about this myself and I think I know what I would have done.
But to the question, which fictional character(s) would you invite over for dinner if you could and why?
We all have one book or two with characters we love or are interested in. I myself would probably have invited the gang from Six of Crows, because they seem like a motley crew and a bit weird. I think they could tell really interesting stories!

6 kommentarer:

 1. Odd Thomas från Dean Koontz böcker, för att han är en så fin karaktär :) Eller några från Isfolket!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hm, intressant. Jag vet tyvärr inte vem Odd Thomas är. Varför är han är en fin karaktär? Isfolket känner jag igen, men inte helt hundra på om jag har läst nåt om dem... Hm..

   Radera
  2. Han är så...god tror jag är rätta ordet. Jag bara tycker så mycket om honom och hade han varit verklig hade jag velat vara hans vän, typ så! :)

   Radera
  3. Låter som en trevlig typ, så jag förstår ditt val! Vad tror du att du hade bjudit på i matväg? Alltså om du skulle para ihop karaktären med en maträtt.

   Jag tror jag hade serverat typ plockmat, för de jag valde känns som att de gillar att äta mycket och med händerna. Mycket grillat och alkohol, haha.

   Radera
 2. Vilken rolig idé på inlägg! Jag hade bjudit in Jane Eyre, min stora kvinnliga förebild :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul att du tycker det! :D
   Åh, intressant val. Varför just Jane Eyre? Vad är det du har fastnar för med henne?

   Radera

Imperium

Serie/Series: Ja, del 1/Yes, part 1. Författare/Author: Robert Harris. Genre: Historisk roman/Historical fiction. Språk/Language: Svenska...